Miopie
 
OLIMPIQ StemXCell
PROMOTIE
Categorii

Miopie


Miopia este cauzata de cresterea puterii de refractie a ochiului si alungirea globului ocular, ca urmare a privitului obiectelor de aproape (mai ales in timpul scrisului si cititului). Bolnavul miop nu vede bine de la distanta si de aceea el trebuie sa apropie obiectele de ochi si sa stranga pleoapele. Corectia miopiei se face cu ochelari cu lentile divergente.
Grade de miopie: mica, pana la 3 dioptrii, medie, intre 3-6 dioptrii, mare, intre 6-8 dioptrii, forte, peste 8 dioptrii
Clinic, exista patru categorii de miopie:
a) miopia simpla (tulburare de refractie).
b) miopia degenerativa (miopia boala).
c) miopia maligna.
d) miopia axiala.TRANSPORT GRATUIT
Pachet Celule Stem Forte 175%  1 luna
826 lei (-165 lei)
661 lei
TRANSPORT GRATUIT
Pachetul Celule Stem 50%  1 luna
490 lei (-98 lei)
392 lei
TRANSPORT GRATUIT
Pachetul Celule Stem 50% 2 luni
904 lei (-181 lei)
723 lei
TRANSPORT GRATUIT
Pachetul Celule Stem Forte 175%  2 luni
1113 lei (-223 lei)
890 lei
401 lei (-80 lei)
321 lei
TRANSPORT GRATUIT
Olimpiq StemXCell 175% 60/60 capsule
725 lei (-145 lei)
580 lei
296 lei (-59 lei)
237 lei
TRANSPORT GRATUIT
Olimpiq StemXCell 50% 60/60 capsule
516 lei (-103 lei)
413 lei
40 lei (-8 lei)
40 lei
46 lei (-9 lei)
46 lei


Miopie
Cauze:
Cele mai multe cazuri de miopie sunt generate de o modificare a formei globului ocular. La pacientii normali este rotund, iar la cei cu miopie are forma unui ou. Miopia, este de obicei, mostenita.  Miopia mai este provocata si de activitatile care implica folosirea pentru un timp indelungat a vederii de aproape, cum ar fi cititul sau vizionarea programelor de televiziune de la o distanta prea mica.

In afara de aceste modificari ale formei globului ocular, mai exista cateva cauze rare de miopie. Acestea sunt:  miopia patologica - o boala in care polul posterior al globului ocular continua sa se dezvolte dupa ce a atins dimensiunile fiziologice (dimensiunile globului ocular la care vederea este clara), miopia secundara apare ca urmare a altor boli sau situatii patologice cum ar fi nasterea prematura (nasterea inainte de implinirea celor 9 luni de sarcina), pseudomiopia sau miopia brusc instalata este o situatie in care miopia se agraveaza rapid din cauza unei alte boli, cum ar fi diabetul zaharat necontrolat prin dieta sau medicamente.
Persoanele care au un grad inalt de miopie, conditie cunoscuta sub denumirea de miopie severa, au un risc crescut pentru dezlipirea de retina sau glaucom (cresterea tensiunii in interiorul globului ocular).
Simptome: dificultati in vederea obiectelor situate la distanta, reducerea performantelor scolare sau sportive, cefalee, deplasari ale globilor oculari, strabism, oboseala in timpul sofatului, efectuarii de activitati sportive sau a privirii la distant, copiii de obicei se plang ca nu vad la tabla la scoala.
Factori de risc: istoric familial (mai multe persoane cu miopie intr-o familie),  sexul feminine, prematurii, in special cei care au retinopatie de prematuritate, au un risc crescut. Exista boli mostenite ale ochiului sau alte afectiuni care pot creste riscul de imbolnavire.Produse Naturiste